Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd
Thuis

Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd

1 2
Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Merken : Gewillig
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 90% - 100%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Gewillig Metend Hulpmiddelenco. Ltd werd opgericht in 2000, dat één van de vroegste fabrieken die zich in het maken van allerlei nauwkeurige metende hulpmiddelen specialiseren is. Na meer dan 10 jaar van ononderbroken innovatie en ontwikkeling, heeft de fabriek een entiteitsysteem met een bepaalde schaal van productiviteit gevormd. Wij zijn op het binnenlandse geavanceerde niveau, vooral in termen van innovatiecapaciteit, technische sterkte en productieervaring, enz.

Het bedrijf veroorzaakt hoofdzakelijk allerlei het meten van hulpmiddelen, stemt elk product dat door ons bedrijf wordt geproduceerd met de behoeften van de relevante industrieën in het land overeen. Ons bedrijf heeft ook onafhankelijke laboratoria, en een groot aantal geavanceerd productiemateriaal ingevoerd. Met goederenmanagementmodel en een geavanceerd productiesysteem, zijn de kwaliteit van de machines en de levertijd goed gewaarborgd. Wegens dit, wordt het merk van het bedrijf meer en meer in binnen- en buitenland goedgekeurd door klanten. Wij maken OEM ook productie voor vele binnenlandse en buitenlandse merken.

Het bedrijf heeft altijd uitgevoerd: de „zelfde kwaliteit, lagere prijzen; dezelfde prijs, de“ bedrijfsfilosofie van betere kwaliteit, en neemt altijd het principe van „integriteit, strijd, het harde werk“ als ontwikkelingsdoelstelling en „klantentevredenheid“ als ons definitief doel. Wij zijn bereid om met alle vrienden hand in hand door te gaan. Warm welkome binnenlandse en buitenlandse klanten om ons bedrijf voor begeleiding te bezoeken. Alle werknemers van Gewillig Metend Hulpmiddelenco., Ltd zien met u oprecht samen te werken ernaar uit.

Contactgegevens
Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Ada Yang

Tel.: 86-18032726169

Fax: 86-317-2016816

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)